Over mij

Hey, mijn naam is marcel

Ik ben geboren (1978) en getogen in Drenthe. Na diverse omzwervingen woon ik sinds 2005 samen met mijn man en hond in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. Een bewuste leefstijl met een goede balans tussen inspanning en ontspanning zie ik als belangrijke ingrediënten voor een gezond leven. Het prikkelen van mensen om zich bewust te zijn van zichzelf, hun welzijn en hun omgeving vormt de basis voor mijn werkzaamheden.

 

Bij Holos academie ben ik in vier jaar opgeleid tot holistisch massagetherapeut. De waarde van aanraken met aandacht kwam diep bij mij binnen. Daarna heb ik mij ook gespecialiseerd in lomi lomi lichaamswerk. Deze traditionele vorm van lichaamswerk met een sterkte connectie met de natuur en met de voorouders raakte mij intens en wekte mijn interesse voor het sjamanisme. Dit is een wijze van leven en helen in verbinding met de natuur.

Binnen het sjamanisme is een belangrijke rol weggelegd voor de voorouders, de windrichtingen en de elementen. In mijn werk betrek ik sjamanistische voorbereidingen en rituelen.

 

 

Holistische massagetherapie en lomi lomi


Van mij ontvang je een massagetherapiesessie of lomi lomi sessie vanuit een holistische visie. Lichaam en geest functioneren vanuit deze visie niet afzonderlijk, maar drukken hetzelfde uit. Een massage beïnvloedt zo niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Daarnaast hebben sociale, emotionele en spirituele aspecten invloed op jou en daarmee op de massage. Vanuit een holistische visie beïnvloeden al deze aspecten elkaar over en weer.

Met collega-massagetherapeuten wissel ik ervaringen uit binnen een intervisiegroep. Ook volg ik regelmatig bijscholingen.

Maandelijks geef ik massages in het Toon Hermanshuis Amersfoort aan gasten die te maken hebben met kanker in hun leven.

 

Interesse in zangles, ademcoaching of stemcoaching? Wellicht dat Ademrijk iets voor je is.

Wil je een reading of healing? Kijk dan eens op de site van Frank Bol

 

De foto's in mijn praktijk zijn van Roderique Arisiaman. Dit is zijn site: Dracorubio

Klachtencommissie

Daarnaast is Marcel Snippe als massagetherapeut aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie uitgevoerd door NIBIG.

Netwerk

Marcel Snippe is als Holos massagetherapeut aangesloten bij het Holos-netwerk. Het Holos-netwerk is een platform van massagetherapeuten waar informatie en kennis over over holistische massage en massagetherapie wordt uitgewisseld.