cursus samen leren masseren

Ben je geïnteresseerd in het leren geven van een goede massage, speciaal afgestemd om te delen met je (gelegenheids)partner? Massagetherapeut Marcel staat klaar om jullie de fijne kneepjes van deze verbindende kunst bij te brengen. Samen met Marcel leer je om een technisch goede massage te geven, maar je leert ook om je te verbinden met jezelf en de ander. 

 

Je oefent in deze massagecursus om beurten op elkaar terwijl Marcel je de techniek, lichaamshouding en opbouw van de massage leert. De cursus stemmen we af op jullie wensen. Op de cursusdag ontvang je een toelichting op papier. Vervolgens is het vooral zelf doen en ervaren. Je kunt kiezen tussen een klassieke of energetische massage. Je leert masseren vanuit een holistische werkwijze, waarbij je afstemt op de hele persoon en niet alleen op pijnplekken of het losmaken van spieren.

 

De massagecursus kan plaatsvinden in de praktijk van Indruk massages of op een andere locatie met voldoende ruimte en rust. De massage wordt in principe op een massagetafel gegeven. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

 

 

Bekijk alle tarieven