CURSUS nordic walking

Wat is Nordic Walking?

 

Nordic Walking is een wandeltechniek waarbij je stokken gebruikt. Doordat ook je rug-, schouder- en armspieren actief meedoen wandel je effectiever. De gewrichten in benen en heupen worden door de techniek juist ontlast. Deze techniek stelt je in staat om je wandeltempo op een prettige manier op te voeren. Nordic Walking ontstond in Finland als zomertraining voor langlaufers.

Opbouw van de training

 

We beginnen de training met een warming-up waarin aandacht is voor balans en stabiliteit. Vervolgens leer je de basis van de Nordic Walking-techniek met de stokken. We sluiten af met een cooling down. Tijdens de training houden we rekening met jouw fysieke mogelijkheden.

 

Vooraf bepalen we samen hoeveel lessen je af neemt, hoe lang de les is en wat de kosten zijn. Ter indicatie: een privéles van 45 minuten kost €50,00 inclusief BTW, met als locatie Amersfoort. Je kunt Nordic Walking-stokken lenen.

Stuur een e-mail

de trainer

 

Marcel is allround wandeltrainer (zelfstandig trainer Wandelsport niveau 3, volgens de eisen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland).

 

Wandel mee met Mirza

Wandel een keer mee met Mirza, de gracieuze Perzische windhond, en Marcel, zijn trouwe metgezel. Geniet samen van de natuur en ontdek het prachtige historische centrum van Amersfoort en de omliggende parken.

Neem contact op